Sensotrend

Sensotrend esittelee FHIR-teknologialla Omatieto­varantoon liitettyjä Sensotrend Connect - ja Nightscout Connect -palveluita ja sovelluksia. Nämä palvelut ovat jo pitkään olleet tuotanto­käytössä.

Sensotrend havainnollistaa SMART-määrittelyn toimivuutta esittelemällä, kuinka Sensotrend Dashboard voidaan käynnistää Cerner Millennium -potilastieto­järjestelmästä, Epicin ja InterSystemsin potilastieto­järjestelmien kehitysympäristöistä, Terveyskylän hoitopolulta ja SMART Healthin sovellus­luettelosta. Kaikki tämä toimiii yhden toteutuksen avulla.

Sensotrend havainnollistaa myös FHIR-määrittelyn mahdollistamaa yhteen­toimivuutta laajemmin, osoittamalla kuinka sekä tietoja kirjoittava Sensotrend Uploader että tietoja lukeva Sensotrend Dashboard voivat käyttää tietojen tallennuspaikkana Omatietovarannon lisäksi InterSystemsin FHIR-palvelinta ja eri FHIR-referenssi­toteutuksia (ainakin HAPI FHIR). Ehkä rakennamme demot myös muihin palvelimiin kuten Azure FHIR server, Google Health API?

Tarjoamme omalla ständillämme messuvieraille myös verensokerin mittauksen ja tuloksen tallennuksen omalle tilille Kanta-palveluiden Omatietovarantoon!